Endnu en sejr for Henriette

30-07-2014 14:10

Sandra Kristoffersen

De danske ponyryttere har stor succes i Malmø. Allerede mandag havde Henriette Hansen med Lilo L slået alle sine konkurrenter i PRT'en, mens hun tirsdag hentede endnu en sejr hjem

Copyright Ridehesten.com
Henriette Hansen og Lilo L i aktion.

Otte danskere, syv svenskere og en enkelt hollænder har præget ponyernes starterfelt ved det internationale Malmö City Horse Show, hvor danskerne har vist sig i stærk form og både snuppet sejrene, men også en del placeringer i  PRT'en som i PRM'en.

Mandag havde Heniette Hansen vundet klassen på Lilo L med 72,094%, foran danske Christine Marie Senger på Nørlunds Vincente med 70%. Desuden blev Camilla Andersen placeret som nummer 5 på Constantin's Lady efter to svenskere med 68,718%. De øvrige fem danskere Caroline T. Elsner på Lundemarksgaards Layout, Maria Kristensen på Proud Don Caruso, Sandra Gottlieb Lyngø på Højvangs Bondeo, Celine Rørbæk Silfen på HB Dreamgirl og Malene Rønhoff Gejl på Lynet endte på henholdsvis 9., 10., 11., 12. og 14. pladsen med procenter mellem 65,043% og 67,051%.

Stævnepladsen er beliggende lige ude for Malmö Centrum mellem stranden og byen. Dog bliver tilskuerne 'lukket ude', idet stævnearrangørene har valgt at hegne hele pladsen ind og ikke give adgang til turister eller passanter. Henriette berætter til gengæld om gode baneforhold og flotte omgivelser. Idag vandt Henriette PRM'en med 70,894%, mens Camilla Andersen rykkede op på en anden plads med 69,512%. 

Lilo har været sød og meget mere stabil end vi plejer at være, selvom der var lidt dumme point vi fik smidt væk. Jeg havde gode ture begge dag, men det flød måske lidt bedre i dag, fortæller Henriette.

Celine Rørbæk Silfen fik også en placering som nummer 5 med 68,13%, mens Maria Kristensen, Caroline Elsner og Christine Marie Senger endte lige ude for placeringerne som nummer 6, 7 og 8. Alle ekvipager har dog kvalificeret sig til morgendagens kür-finale, da arrangørene grundet det lille starterfelt havde fastslået at alle ekvipager, der rider over 60%, får lov til at starte i morgen igen. 

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen