Endnu en DM-titel til Clara Savas Olsen (video)

16-08-2020 17:22

Annika Knudsen Lorentsen

For to år siden vandt Clara Savas Olsen Agria DRF Mesterskabet for kategori 2 ponyer, og i år lykkedes det hende at vinde endnu en DM-titel, denne gang for kategori 1 ponyer

Copyright Ridehesten.com
Dagens podie for kategori 1 ponyer, her flankeret af klassen dommere og formand for Sportsrideklubben Jakob Leth. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen

Så er mesterskabsstævnet hos Sportsrideklubben vel overstået, og sikke en afslutning. Stævnets fjerde og sidste dag har budt på intet mindre end afgørelse i fire mesterskaber, og her til slut blev årets Danmarksmester for kategori 1 ponyer fundet. 

For i årets Agria DRF Mesterskab for kategori 1 ponyer lykkedes det Clara Savas Olsen at vinde med ponyen Ardara Lady, efter hun leverede en imponerende hurtig tid i sin omspringning. 

– Jeg ved slet ikke hvad jeg skal sige, sådan lød den fra en lidt mundlam Clara efter hun havde redet dagens mesterskabstitel i hus. Se hele interviewet i videoen nedenfor. 

Copyright Ridehesten.com
Freya Strandby Møller og Attyrory Rebel. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen

I omspringningen var Clara oppe mod Freya Strandby Møller med Attyrory Rebel. En hård konkurrent, for Freya har leveret en utrolig flot præstation stævnet igennem, og hun leverede hendes fjerde nulrunde, da hun som første rytter red omspringningen i dagens finale. 

Freyas tid blev dog efterfølgende slået af Clara, og dermed stod det klart hvem der havde vundet guld og sølv. Bronzemedaljen blev vundet af Leonora Sandberg Nielsen med MHS Kilkenny All Star, som fik en bom i begge hovedrunderne i dag, men da ingen af de andre ryttere kunne holde sig på samlet 8 fejl, var bronzemedaljen i hus. 

Copyright Ridehesten.com
Clara Savas Olsen kort inden hun modtog sin guldmedalje. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen

Meget vellykket mesterskabsstævne
Selvom der var været mange forskellige klasser på programmet lykkedes det Sportsrideklubben endnu en gang at afvikle et særdeles succesfuldt mesterskabsstævne. Vejret viste sig fra sin bedste side, og selvom det måske endda var en anelse for varmt, så præsterede både ponyer og heste super godt stævnet igennem.

Det var velbyggede baner som banebyggerne leverede i den flotte arena på græsbanen i Bernstorffsparken igen i år.

Se resultatet af klassen her.

Ridehestens fotografere ved stævnet og billeder er online i starten af den kommende uge. I kan desuden læse mere om årets mesterskaber i næste nummer af magasinet Ridehesten.

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald