Endnu en 5* placering til Hallundbæk

17-05-2019 22:18

Camilla Tiefensee Schrøder

21-årige Emil Hallundbæk og Chalisco kom på en individuel sjetteplads i første runde af Longines Global Champions League i Madrid. Berlin Eagles ligger på en foreløbig fjerdeplads med nul fejl

Copyright Ridehesten.com
Emil Hallundbæk og Chalisco sprang også for Berlin Eagles ved LGCL-stævnet på Miami Beach i slutningen af april. Snart kommer han til Danmark for at springe i Nations Cup ved Equitour Aalborg. Foto: LGCL
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den unge danske springrytter Emil Hallundbæk blander sig i toppen af verdenseliten ved de prestigefyldte LGCT-stævner, og denne weekend i Madrid er ingen undtagelse.

Han har her til aften sprunget sig til en sjetteplads i den første runde af Longines Global Champions League med den 12-årige vallak Chalisco e. Chacco-Blue/Quidam de Revel, som han efterhånden har mange topresultater på CV'et med.
I turneringen springer han for Berlin Eagles-holdet, hvor han denne weekend danner par med svenske Malin Baryard-Johnsson, som han også sprang sammen med ved LGCL-stævnet på Miami Beach. Begge ryttere red fejlfrit, hvilket fik placeret holdet på en foreløbig fjerdeplads med sammenlagt 160.80 sekunder, under et sekund efter konkurrenterne fra Madrid in Motion. New York Empire fører med 148.36.

Se resultatlisten for hold og individuelt.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Den anden og afgørende runde af Global Champions League Madrid løber a stabelen i morgen.

Video og livestreaming fra stævnet ligger frit tilgængeligt på Global Champion's hjemmeside.

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen