En overraskelse for Andreas Schou

27-05-2023 20:14

Annika Knudsen Lorentsen

Ved Nations Cup-stævnet hos Helgstrand Event, blev Andreas Schou på baggrund af hans mange flotte resultater de sidste mange måneder, i dag overrasket med blomster, champagne og en videohilsen på storskærmen fra venner og familie

Copyright Ridehesten.com
Andreas sammen med sin hustru Jannike og deres børn Celine og William. Foto: Helgstrand Event
Nyheden fortsætter efter annoncen

Der er ingen tvivl om, at de præstationer, som Andreas Schou har leveret kontinuerligt siden optakten til OL i Tokyo, er ganske imponerende. Gang på gang formår han at præstere på absolut højeste niveau, og med en placering i top-50 på verdensranglisten, går hans præstationer ikke ubemærket hen. 

Herhjemme hepper venner, familie, kollegaer og alle springinteresserede ivrigt med, og i den anledning valgte teamet fra Helgstrand Event, at Andreas skulle overraskes i forbindelse med denne weekends nationsspringning på hjemmebane. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Det har været en fornøjelse at opnå alle disse resultater, men ligeså meget den støtte jeg føler efter resultat vi laver på denne rejse. Det ville ikke være sket uden teamet bag mig. Vi ser meget frem til denne sæson, mine heste er i topform og alle mine kollegaers heste bliver bedre og bedre hvor hver uge. Tusind tak for dette, det var lidt af en overraskelse, fortalte Andreas efter dagens hædring.

Derfor blev Andreas i dag, sammen med sin hustru Jannike og deres børn, hædret foran publikum, hvor de modtog champagne og blomster, ligesom der var lavet en video med hilsner fra venner og familie, som blev vist på storskærmen. 

I videoen nedenfor kan I se den video, som Andreas modtog som en del af overraskelsen. 

Mille Albinus Hjermitslev

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Mille Albinus Hjermitslev