Uggerhalne-rytternes championat

26-06-2016 14:36

I 5-års championatskvalifikationen ved Sportsrideklubben Aalborgs C-stævne i dressur på Finstrupgaard i dag satte de ni Helgstrand-ekvipager fra Uggerhalne Rideklub sig på pladserne 1-9 med Severo Jurado på de første to pladser

I kvalifikationen til 5-års championatet i dressur, som blev dømt af Sune D. Jensen og Ann Worm, satte Uggerhalne-rytterne fra Helgstrand Dressage sig også på topplaceringerne som de gjorde i går for 4- og 6-års heste. 19 ekivipager var til start i klassen, og de første ni placeingerne gik til Uggerhalne-rytterne. og syv af disse honorerede kvalifikationskravet på 8,0 til mellemrunden.

Spanske Severo Jurado López havde to heste til start og sikrede sig sejren såvel som andenpladsen. Dagens bedste resultat blev opnået af den hollandsk opdrættede avlshingst Grand Galaxy Win e. Apache/ Jazz med et samlet resultat på 8,84 og højdepuntet i galop, der blev belønnet med 9,1. Samme rytter fulgte på andenpladsen med sidste års finalevinder, Rockson e. Blue Hors Rockefeller/ Sorento (opdr. Anette Nilausen og Niels Jørgen Johansen) med 8,66 og karakteren 9 for både trav og ridelighed. Svenske Emma Ahlberg fulgte efter med den hollandske hoppe Grandine e. Jazz/ Sandro Hit med 8,42 samlet og 8,7 for trav.

Se klassens resultat HER.

Datoer for kvalifikationsstævner i dressur 2016:

Mellemrunden afvikles d. 23-25 september på Billund Sportsrideklub samt Heslegård Sportsrideklub. Finalen for både dressur og springning afvikles ved JBK Horse Shows i uge 42.