Emil Hallundbæk placeret i 150 cm-klasse (video)

27-05-2022 19:10

Annika Knudsen Lorentsen

Ved det internationale stævne i belgiske Opglabbeek er flere danske ryttere til start i denne uge, og i går lykkedes det Emil Hallundbæk at ride sig til en ottendeplads i 150 cm-klassen i sadlen på sin tophest Chalisco

Copyright Ridehesten.com
Emil Hallundbæk med Chaliso. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard

En lille håndfuld danske ryttere er i denne uge i Opglabbeek, Belgien, hvor de rider ved det 4-stjernede internationale stævne på Sentower Park. 

Emil Hallundbæk har medbragt fire heste, og det er blevet til flere placeringer i løbet af stævnets første dage. Bedst af disse var gårsdagens ottendeplads i den 150 cm-høje Grand Prix-kvalifikation. Her red han den 15-årige Chalisco e. Chacco-Blue/ Quidam de Revel fejlfrit rundt i både hovedrunde og omspringning og dermed sikrede han sig en placering blandt topryttere som brasilianske Marlon Modolo Zanotelli, belgiske Wilm Vermeir og svenske Angelica Augustsson Zanotelli. 

Emil har desuden redet placeringer hjem i sadlen på Carrica e. Carrico/ Staron, Irwin e. Kannan/ Paladin des Ifs og Conthagranda PS e. Conthargos/ Grand Step. 

Se video af Emil og Chalisco nedenfor.

Andre danske placeringer
En anden dansk rytter der også har haft succes ved stævnet, er Christina Nielsen, som har opnået placeringer i sadlen på alle de tre heste hun har til start ved stævnet. Den 9-årige Acaja e. Numero Uno/ Liberty Son, den 6-årige Deisy Casanova Z e. Diamant de Semilly/ Gran Corrado og den 7-årige Holsteins Marisha e. Marius Claudius/ Kermo's White Talisman (opdr. Fam. Holstein). 

Laura Baaring Kjærgaard er ligeledes til start ved stævnet, og hun er placeret med både King Valentino Z e. King Julio/ Nabab de Reve og Juxebox e. Padock du Plessis/ Vainqueur, i dag i 140 cm-klassen med King Valentino Z. 

Til start ved stævnet er ligeledes Andreas Schou, som onsdag red fejlfrit i en 150 cm-klasse i sadlen på sin OL-hest Darc de Lux e. Darco/ Contender (opdr. Morten Augustinus).

Start- og resultatlister fra stævnet. 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen