EM for hold afgøres i dag

16-09-2011 15:26
EM Madrid | Så nærmer afgørelsen sig for holdkonkurrencen ved EM i Madrid. 50 ryttere mødes i dag for at afgøre holdkonkurrencen og sikre sig en plads blandt de 25 bedste ryttere, der på søndag skal kæmpe om den individuelle titel
Copyright Ridehesten.com
Det var millimeter fra at gå galt for Danmarks førende rytter ved EM Camilla Enemark, da Regino sprang af på den store tribblebarre, publikum gispede, men Regino landende sikkert og Camilla holdt balancen i sadlen. Camilla er noteret for 19,04 fejl. (Foto: Ridehesten).

Andreas Schou har startnummer et i dagens holdkonkurrence, hvor 14 individuelle ryttere er med i kampen om at nå søndagens finale, foruden Andreas starter Emilie Martinsen med startnr. 3 og Camilla Enemark har startnummer 6. Det er pt. Holland, Tyskland og Frankrig, der ligger på medaljepladserne, men alt kan ske i dagens holdkonkurrence, over samme bane som gårsdagens holdbane. Dog har banebyggerne ændret lidt på opspringet til vandgraven, da netop den forhindring kostede fejl for næsten 50% af deltagerne. I den individuelle konkurrence fører EM-sølvvinder Carsten-Otto Nagel foran Billy Twomey, Nick Skelton, Gregory Wathelet, Gerco Schröder, Rolf-Göran Bengtsson der alle har mindre end 2 fejl. Både Carsten-Otto Nagels Corradina og Rolf-Görans Ninja La Silla har sprunget særdeles overbevisende alle dage. Vinderen af tidsspringningen Olivier Guillon fik et nedslag torsdag, så han er ude af den umiddelbare topkamp. Det samme er hans landsmand, den regerende europamester Kevin Staut, der fik 8 fejl i gårsdagens konkurrence. Torben Frandsen er ikke på landsholdet, men han har kvalificeret Alcamo Vogt til lørdagens Grand Prix-klasse.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen