Ellen alligevel klar til EM

14-08-2009 10:06
Det forlyder nu, at den tyske dressurrytter Ellen Schulten-Baumer, er meldt rask efter at være faldet af en hest og dermed ude af landsholdet til EM. Nu meldes Ellen fit for Windsor
Copyright Ridehesten.com
Ellen Schulten-Baumer ser nu ud til at være kommet sig efter en nakkeskade, hun pådrog sig ved fald fra en hest for nyligt (Foto: Ridehesten.com).

Ellen Schulten-Baumer erstattede oprindeligt Isabell Werth på det tyske landshold til EM. Siden hen havde en et uheld, hvor hun faldt af en hest og slog sig så meget, at hun blev frameldt det tyske EM-landshold, der under stævnet i Aachen også mistede Ulla Salzgeber, da hendes hest blev skadet. I mellemtiden er Carola Koppelmann og Susanne Lebek kommet ind i varmen, men den sidste melding fra torsdag siger, at Ellen Schulten-Baumers nakkeskade skulle være helet så meget, at det forventes, at hun kan ride EM den 25.-30. august. I så fald udgår Carola Koppelmann. Matthias Alexander Rath er efterhånden den eneste tilbageværende fra det oprindelige hold og det tyske hold må anses for særdeles stærkt svækket. Desuden er Monica Teodorescu på holdet. Kilde: Anky.

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen