Egnethedstest i Region 7

09-11-2013 14:22

Annette Boe Østergaard

Avl

I dag blev årets sidste egnethedstest afholdt i region 7 på Finstrupgård Ridecenter, hvor 40 heste stillede til start i dressurdisciplinen

 

 

 

Overlegen vinder blev Zardetto e. Blue Hors Zack / Blue Hors Romanov opdrættet af Hanne Lund og Henrik Hansen, Solrød Strand og nu ejet i fællesskab med Helgstrand Dressage. Zardetto fik karaktererne; trav 9 - skridt 8,5 – galop 9,5 – ridelighed 9,5 – kapacitet 9,5 – i alt 910 point og årets andenhøjeste score på landsplan. I sadlen sad spanske  Severo Jurado Lopez, der har været ansat som rytter hos Helgstrand Dressage i godt en måned og som i dag havde sin stævnedebut i Danmark. Zardettos mor Riecine vandt selv egnethedstesten i region 2 med 905 point i 2009 og sluttede i unghestechampionatet i Herning som nr. 5.

På andenpladsen fulgte Lady Donnerhall e. Sir Donnerhall I / Cappucino opdrættet og ejet af Karin og Kurt Jepsen, Vamdrup. Lady Donnerhall blev redet af Marianne Jepsen og sluttede med 865 point og med et 9-tal for galop. Tredjepladsen besatte Porsborggårdens Tinus e. Tailormade Temptation / Bright Eye opdrættet og ejet af Hanne Porsborg Clausen, Støvring, der med  Klaus Holm i sadlen opnåede 960 point. På fjerde og femtepladsen fulgte to heste fra samme avler nemlig Svalegårds Terra og Svalegårds Dear One, begge efter Tailormade Temptation og begge avlet af Stutteri Svalegård ved Else Marie og Jens Chr. Krabbe, Snedsted.  De sluttede med henholdsvis 850 og 830 point og blev begge fremvist af Mette Svare Ehlers.

For første gang var det også muligt at følge dagens resultater og delkarakterer på DRF Live, et tiltag som blev budt varmt velkomment blandt dagens tilskuere på Finstrupgård.

Se dagens fulde resultat her.

Se billeder fra dagen her på siden fra mandag.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner