ECCO Cup skudt i gang

01-03-2014 21:42

Lørdagens konkurrencer ved Sundeved Dressurfestival bød bl.a. på ECCO Cup og en Grand Prix

Copyright Ridehesten.com
Alexandra Sørensen på Camiro Mandø. Arkivfoto: Ridehesten.com

John Hvalsøe Saul startede lørdagen med en sejr i MB2 på Donaudistel e. Distelzar med en score på 71,754%

Herefter startede ECCO Cup-klasserne med juniorklassen, som blev vundet sikkert af Alexandra Sørensen på Camiro Mandø e. Blue Hors Future Cup med hele 74,505%. Andenpladsen gik til Kristine Koch Bejtrup på Cavalér e. Blue Hors Cavan med 71,892%, mens Amanda Overgaard på Horsebo Smarties e. Gribaldi snuppede tredjepladsen med 71,667%.

- Jeg havde en noget frisk hest i går, da han ikke har været til stævne siden ECCO Cup-finalen. I dag var han virkelig fin, og jeg havde et super fint program. Især er jeg meget glad for det 10-tal jeg fik i dag, og selvfølgelig for, at vi i Danmark har ECCO Cuppen til at gøre os til bedre ryttere, fortalte Alexandra Sørensen til Ridehesten.com.

ECCO Cup-klassen for ungryttere blev vundet af Emma Holm Westergaard på Pantani e. Freudenfest med 70,614%, mens anden- og tredjepladsen gik til henholdsvis Henriette Dam Vestergaard på Leopold e. Loudini med 70,350% og Maja Andreasen på Skjoldsgaard Monte-Vo e. Münchhausen med 69,211%.

- Vi havde i dag en ganske fin og stabil tur med et godt flow programmet igennem. Pantani var opmærksom, fremme, og udførte øvelserne med god sikkerhed. Han er bare en rigtig kammerat at have med på banen, fortalte Emma Holm Westergaard til Ridehesten.com.

Det blev Carina Nevermann Torup på Blue Boy e. Blue Hors Don Schufro, der løb af med sejren i ECCO Cup-klassen for U25 med 66,930%, men Kamilla Albrektsen på Mireill e. Michellino blev nummer to med en score på 64,167%.'

- Jeg havde en god tur, hvor jeg følte, at Blue Boy var godt med mig. Jeg kan mærke, at han er blevet stærkere og har fået mere overskud, specielt i passagen, inden på banen. Desværre var han lidt for tændt i etterne og fik derfor fejl. Selvfølgelig er der stadig ting, som han kan vise flottere, men han bliver bedre og bedre på banen. Vi glæder os til i morgen, fortalte Carina Nevermann Torup til Ridehesten.com.

Dernæst fortsatte aftenen med en Grand Prix, som blev vundet af australske Bennet Conn på Finnaly e. De Niro med 68,133%, mens andenpladsen gik til Severo Jurado López på N.O.H.'s Daijoubo e. Daddy Cool med 67,200%.

Søndagen ved Sundeved Dressurfestival byder bl.a. på ECCO Cup kürklasser og afsluttes af en Grand Prix Special.

Se flere resultater HER.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen