ECCO Cup 2014: Sara Van Deurs Petersen

06-12-2014 11:59

Med ponyen Farbenfroh er Sara Van Deurs Petersen klar til ECCO Cup-finalen for kat. 1, som løber af stablen i Middelfart den kommende weekend – Ridehesten.com har talt med den talentfulde rytter

Copyright Ridehesten.com
Sara Van Deurs Petersen og Farbenfroh ved B-stævne i Kolding 2014.

Hvornår og hvordan kom du i gang med at ride?
- Jeg startede med at ride, da jeg var 6 år. Min mor lokkede mig med til rideskolen for at få en prøvetime, og derfra har jeg bare været helt bidt af det. Jeg har redet på tre forskellige rideskoler og i mange år, før jeg fik min egen pony.

Fortæl lidt om den pony, du skal deltage på.
- Farbenfroh, som jeg skal starte ECCO Cup-finalen på, har jeg haft i snart 2 år, og vi har startet bl.a. i Hagen, EM i Irland m.m. Han er en meget frisk og energisk pony og har lige det ekstra gear, som jeg godt kan lide. Han er 11 år og stadig i rivende udvikling.

Hvem får du undervisning af, og hvad er det vigtigste han/hun har lært dig?
- Jeg rider til daglig undervisning hos Cathrine Dufour. Hun har lært mig sindssygt meget, vi fungere godt sammen, hun har en masse inputs og er virkelig på under en undervisningstime. Hun er ikke kun en god underviser, men også en god støtte og prøver virkelig at gøre alt, hvad hun kan for at hjælpe. Det vigtigste hun har lært mig er nok lidt af det hele, de små fif jeg hele tiden får.

Hvad er du og din pony bedst til?
- Det vi er bedst til er nok at give et godt førstehåndsindtryk og skjule små fejl. Her de sidste par stævner, specielt DM for både hold og individuelt og tredje kvalifikation til ECCO Cup har vi fået meget af opvarmningen med ind på banen og været bedre til at holde formen og bæringen, det er en dejlig følelse, når det hele går op i en højere enhed.

Hvad glæder du dig mest til ved ECCO Cup-finalerne?
- Jeg glæder mig rigtig meget til at komme af sted til ECCO Cup-finalen, ikke kun fordi det er finalen, men også fordi det er det sidste stævne i år, og fordi Middelfart ridecenter plejer at afholde nogle gode stævner, hvor der er styr på tingene. Det er dog også lidt med blandede følelser, fordi det er sidste stævne sammen med mange af de søde piger som stopper i år, og som jeg har haft mange gode oplevelser sammen med.

ECCO Cup

Startlister

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald