DV-hest placeret i Coupe de Genève

10-12-2023 13:40

Den 8-årige dansk varmblodsvallak Daloubet blev i går nr. 4 i CSI5* Coupe de Genève 160 cm under østrigske Max Kühner

Copyright Ridehesten.com
Daniel Cassøe Hald her med den dengang 5-årige Daloubet i 2020. Foto: Ridehesten.com/Mette Emilie Pedersen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Fra samme dansk varmblodsavler, som har opdrættet reservefløjhingsten i Redefin, Caesarion - Blue, kommer også vallakken Daloubet e. Diamant de Semilly/ Baloubet du Rouet. De er begge avlet af Familien Camitz v/ Linus Camitz, Glumsø.

Familien solgte Daloubet til Hans Christian Jacobsen, der i dag stadig er medejer af den brune vallak, som i Danmark blevet redet og uddannet af Daniel Cassøe Hald med succes i 5-års klasserne i 2020, hvor hesten blandt opnåede placering i Unghestechampionatet i Herning.

Sidenhen har den erfarne østriger Max Kühner overtaget tøjlerne og er igennem EIC medejer af den danske hest. Ekvipagen var i går til start i den prestigefulde Coupe de Genève ved CHI Genève, hvor der springes 160 cm. Blandt feltets 26 heste var der kun to på blot 8 år - og en af den var den talentfulde Daloubet.

Efter en fejlfri hovedspringning var 49-årige Max Kühner og Daloubet blandt de fem ekvipager i omspringningen, og de sluttede på en fjerdeplads, der indbragte en pengepræmie på 88.500 dkk.

Nyheden fortsætter efter annoncen

To svenske ryttere kæmpede om sejren, Henrik von Eckermann og Peder Fredicson, og det blev i Coupe de Genève Henrik von Eckermann, der sejrede med den 10-årige KWPN-registrerede hoppe Iliana e. Cardento/Gentleman. Eckermann har været helt suveræn ved CHI Genève, hvor han lørdag aften med den 12-årige KWPN-hoppe Glamour Girl e. VDL Zirocco Blue/ Caletto I vandt CSI5* Credit Suisse Challenge 155 cm.

Resultat af CSI5* Coupe de Genève 160 cm

Resultat af CSI5* Credit Suisse Challenge 155 cm

Stævnets start- og resultatlister

Thilde Alsing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thilde Alsing