DV-hest 2'er i 145 cm i USA

12-06-2023 11:33

Annika Knudsen Lorentsen

Ved det internationale stævne i Williamsburg, blev Dansk Varmblods-hesten Jackofhearts i går 2'er i Grand Prix-klassen, hvor også danske Cecilie Tofte sikrede sig en placering

Copyright Ridehesten.com
Margie Engle og Jackofhearts/Happy Feets Heartbeat. Foto: Megan Giese Photography
Nyheden fortsætter efter annoncen

I Traverse City i Williamsburg, USA, blev en dansk hest og en dansk rytter begge placeret i den 145 cm høje internationale Grand Prix i går. 

Dansk Varmblodshesten Jackofhearts e. Heartbeat/ Baloubet du Rouet (opdr. Gitte og Torben Seerup Skøtt), der i Danmark er kendt under navnet Happy Feets Heartbeat, sikrede sig andenpladsen i klassen. Det gjorde han med sin amerikanske rytter Margie Engle i sadlen. Sammen var de fejlfrie i både hovedrunde og omspringning, og det var kun amerikanske Jonathan Mc Crea der formåede at slå dem.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Den danskavlede hest startede sin succesfulde karriere som springhest under Kasper H. Hansen, hvorefter han kom til norske Stein Endresen, som uddannede ham til Grand Prix. Siden er han solgt til USA, hvor han siden også har haft stor succes. 

I Grand Prix-klassen var danske Cecilie Tofte også til start. Hun red den 9-årige hoppe Ina van de Helle e. Carlow van de Helle, og sammen var de fejlfrie i hovedrunden. I omspringningen blev det til et nedslag, og det betød, at ekvipagen endte på en samlet syvendeplads i klassen, hvor der i alt var 26 ekvipager til start.

Resultat fra klassen.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner