Duften af hest giver lederegenskaber

27-11-2015 10:14

Heste er før blevet fremhævet som en hobby der giver gode og effektive lederegenskaber, da det er krævende på flere måder at håndtere så kraftfulde dyr 

Copyright Ridehesten.com
Grundlægger af Skagen Ure og Kastel Denmark, Charlotte Jorst

Lige nu spredes en artikel fra Jyllands-Posten som en løbeild på de sociale medier. En artikel der endnu engang fastslår hvorledes omgang med heste i fritiden er med til at give gode lederegenskaber. Artiklen beskriver hvordan man som menneske ændres i arbejdet med heste, og det bekræfter blot de seneste undersøgelser, at heste kan bruges som redskab i behandlingen af stress, depression og andre psykiske lidelser.

Grundlægger af Skagen Ure og tøjfimaet Kastel Charlotte Jorst samt den administrerende direktør i softwarehuset Conscius Bettina Egerland fortæller begge hvor vigtig en del ridningen har i deres hverdag. Den er med til at gøre hver dag til en god dag og i sidste ende gøre dem til bedre mennesker. De bekræfter ligeledes at man i omgangen med heste får tilegnet sig disciplin, respekt og ansvarlighed – idet dette også er afgørende faktorer for at arbejde sikkert med hesten.

I arbejdet med heste er vi i bund og grund angste, da det strider imod vores natur at arbejde med de store stærke dyr, men idet vi kontrollere dyret og dermed også vores egen angst, kommer vi som mennesker ud med en større selvindsigt.

Læs hele den inspirerende artikel på Jyllands-Posten.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen