Dubbeldam til Schou

20-03-2015 13:10

Britt Carlsen

Den hollandske OL og VM-guldvinder Jeroen Dubbeldam giver en clinic under det Nordieske mesterskab i springning hos Absolut Horses

Copyright Ridehesten.com

I år er Absolute Horses ved brødrene Christian og Andreas Schou vært for ikke alene det danske mesterskab, men også for Nordisk Mesterskab i springning med et- og to-stjernede internationale konkurrencer. 

Det er lykkedes for Andreas og Christian at gøre et ægte scoop, idet den regerende VM-guldvinder Jeroen Dubbeldam kommer til Sommersted lørdag den 6. juni for at give interesserede et indblik i, hvordan han træner og uddanner heste og ryttere. Jeroen Dubbeldam vandt OL guld i Sidney og sidste år gav han nærmest tilskuerne en rideopvisning af de helt særlige, da han red fejlfrit på samtlige heste i den individuelle VM finale i Normandiet.
Jeroen Dubbeldam vil man også kunne opleve i flere klasser under stævnet, da han er tilmeldt konkurrencerne, sideløbende med, at han giver clinik. Det nordiske mesterskab afvikles fra den 4. - 7 juni for seniorer.

Danske mesterskaber på stibe
Det er i år 5. år i træk at Absolute Horses afholder det danske mesterskab i Sommersted ved Kolding. Fra den 27.- 31. maj kommer den smukke stævneplads til at summe af aktivitet, når den danske junior-, ungrytter og senior mester skal findes.

Omkring 200 heste er ventet til mesterskabsstævnet, hvor der er tradition for god stemning, flot rindning og spænding om afgørelsen. Sidste år blev det en helt aldeles fremragende og super spændende afslutning på First DM for seniorer hos Schou Absolute Horses - Thomas Dresler blev mester og der måtte omspringning til for at afgøre sølv og bronzemedaljen mellem 21-årige seniordebutant Dorte Dahlmann Olsen/C.Itti og rutinerede Thomas Sandgaard og Amarone. Det var en medaljekamp som Thomas trak sig sejrrigt ud af.- se video af omspringningen her

 

Se Jeroen Dubbeldams WEG-ridt her:

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner