Dobbelt platin i USA til dansk hestefilm

06-02-2015 10:56

En dansk film har netop hjembragt en helt usædvanlig høst af statuetter fra den prestigefyldte amerikanske festival ”AVA Digital Awards” i Dallas, Texas

Filmen er et portræt af araberstutteriet Kirk Arabians, der ligger på Fyn og ejes af Signe og Thomas Kirk Kristiansen, som selv medvirker i filmen.
Juryen valgte at tildele Citizen Dane, der har produceret filmen, intet mindre end fire priser. Først og fremmest blev det til Platin i de to tungeste corporate kategorier: “Company Overview “ og “Corporate Image”. Men det blev også til guld i to andre kategorier ved festivalen, der har deltagelse fra hele verden.
- Det er virkelig sjovt at komme helt til tops i de corporate kategorier i USA med en film om et lille araberstutteri, der holder til i smukke omgivelser ved Martofte på Nordfyn, siger filmens instruktør, Marcus Mandal fra Citizen Dane.
Kirk Arabians har få, men usædvanligt gode araberheste, og stutteriet er i en rivende udvikling, både avlsmæssigt og konkurrencemæssigt. Citizen Dane har stor erfaring med at lave film for især erhvervslivet, og lavede fx den film, der præsenterede ISS op til selskabets børsnotering.
Bag AVA Digital Awards står the Association of Marketing and Communication Professionals (AMCP).
Du kan se filmen der varer ca. 10 minutter her og se mere om Kirk Arabians på deres hjemmeside her

Kilde Pressemeddelese

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen