Dobbelt EM-guld til Tobias og Jolene

09-09-2023 10:08

EM Riesenbeck: For Tobias Thorning Jørgensen og Jolene Hill er ugen nu sluttet som den startede - med individuelt EM-guld. Her til morgen sikrede den danske ekvipage endnu engang guld til Danmark efter en forrygende kür

I 2019 blev det til dobbelt EM-guld i Rotterdam, i 2021 blev det til dobbelt PL-guld i Tokyo, i 2022 blev det til dobbelt VM-guld i Herning og nu er det igen blevet til dobbelt EM-guld for Tobias Thorning Jørgensen og Jolene Hill e. Blue Hors Schufro Hit/Windsor (Opdr. Hanne Andreasen).

Her til morgen var det blevet tid til at pararytterne skulle danse til musikken i küren og de første til at indtage den smukke bane i morgensolen var grad III-rytterne. Tobias og Jolene skulle igen forsvare det guld de vandt ved EM i Rotterdam for fire år siden og det formåede de til fulde.

Det er ikke nogen hemmelighed at Tobias er længder bedre end hans konkurrenter, så det er imponerende hvordan han alligvel hver gang formår at være koncenteret om opgaven og gøre sit aller bedste. I dagens kür var der fuldt fokus og med 83,83% var der ingen tvivl om at Tobias igen kan få hængt guldet om halsen når der afholdes præmieoverrækkelse senere i dag.

Sølvet gik til Franske Chiara Zenati med Swing Royal Ifce e. Royal Blend/Matcho med 77,7%, mens hollandske Lotte KrijnsenRosenstolz N.O.P. e. Rotspon/Sandro Hit med vandt bronze med 75,68%.

Klassens resultat.

Stævnet start - og resultatlister. 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen