DM i ponydressur i fuld gang

15-08-2020 23:00

Marie Helene Rigård Rohleder

På Hovgaard Rideklub er Agria DRF-mesterskab i dressur for ponyer i fuld gang, og det er blevet redet både første og anden afdeling af mesterskabet i dag for alle tre pony kategorier 

Copyright Ridehesten.com
Caroline S. Jørgensen med Dr. Doolittle som fører i kat. 1 ponyerne. Foto: Ridehesten.com/ Mie Thorup Poulsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Hovgaard Rideklub ligger i weekenden baner og stalde til en masse spændte børn og deres ponyer. Her afholdes nemlig Agria DRF-mesterskab i dressur for bådet kat. 1, 2 og 3 ponyer samt finale i Topponyer Stilcup. 

Vi giver jer her en opsummering over lørdagens ridt i mesterskabsklasserne: 

For kat. 1 ponyerne er anden afdeling blevet afviklet i dag, og her ligger Caroline S. Jørgensen med Dr. Doolittle med 145.168 point. Skarpt forfulgt af Victoria Toft Waksvik på SL Cuba med 144.492 point og Thilde Rude Hare med Morgensterns Dakar med 144.430 point. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

For kat. 2 ponyerne har ekvipagerne også været igennem to afdelinger. Her er det Josephine Gert Nielsen med Timms My Fritz med 144.753 som ligger overlegent i front foran Anna Teibel Raben og FS Calimero med 140.902 point. På den foreløbige tredjeplads kommer Olivia Bille Jensen på Pegasus med 140.738 point. 

For kat. 3 ponyerne er der kun blevet afviklet den første afdeling. Her fører Maya Leisted Grønbech og Chopins Gilbert med et ridt til 73.917 procent. Andenpladsen ligger hos Sofie Aagaard Buur-Thomsen med Zorro Z med 72.875 procent. Tredjepladsen er hos Esther Rude Hare med Schiwago som red til 69.958 procent. 

Se hele resultatet her. 

Ridehesten havde en fotograf ude til stævnet igår samt i morgen søndag, og billederne vil være tilgængelige på vores hjemmeside i starten af næste uge. 

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen