Camilla Stubberup gentog successen fra sidste år

05-09-2021 15:43

Trine Askjær-Jørgensen

I det uofficielle danmarksmesterskab for beriderelever i dressur gik sejren i dag til Camilla Lærke Stubberup fra Uggerhalne Rideklub med hele 11% ned til andenpladsens Ditte Stærk Just. Camilla gentog således succesen fra sidste år, hvor hun også vandt DM for beriderelever i dressur, men på en anden hest

Nyheden fortsætter efter annoncen

Danish Derbys B-stævne i dressur og springning på Vilhelmsborg dannede rammen om dette års uofficielle DM for beriderelever. Mesterskabet i dressur afvikles i tre klasser, hvor rytterne kan ride på LA-, MB- eller MA-niveau, og så gør en omregningsfaktor, at alle konkurrerer på lige fod.

Camilla Lærke Stubberup vandt første afdeling af det uofficielle DM i dressur for beriderelever i fredags, og i dag gentog hun successen - og ikke nok med det er det faktisk tredje år i træk, at Camilla vinder DM for beriderelever i dressur.

Sidste år red hun den dengang 8-årige Zun Dance e. Zonik/Eskadron til sejr. I år var det på Let's Walk e. L'espoir/Leuthen, at Camilla vandt.

For to år siden, tilbage i 2019, var det faktisk også Let's Walk, Camilla vandt på. Dengang var hoppen 8 år gammel. I år er den 10, og det må siges at være en overlegen sejr, Camilla endte med i det samlede resultat, der var nemlig hele 11% ned til andenpladsen.

Med flere 9-taller fra de to dommere scorede Camilla hele 75,72% for hendes flotte gennemridning af MA2-programmet. Det gav hende et samlet resultat på 155,125%. Camilla sagde selv om ridtet, da Ridehesten snakkede med hende efterfølgende:

– Jeg synes, min tur var helt fantastisk. Den lytter bare hele vejen rundt. Hun gør bare sit bedste og elsker det virkelig.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Både Zun Dance og Let's Walk er opdrættet af Bjarne Holm Rasmussen. Camilla fortæller, at hun har er rigtig godt samarbejde og ejer hestene sammen med ham og efterhånden har redet de to heste i 5 år.

Hun skulle da også direkte op og i sadlen på den næste hest, idet hun har starttid på Zun Dance her 16.05 i Bundgaard Byg Intermediare kür, som er sidste dressurklasse på Vilhelmsborg i dag.

Copyright Ridehesten.com
Fra venstre: Camilla Stubberup, Ditte Just, Jacqueline Dupont, Caroline Hansen og Adam Sparlund Olesen. Foto: Ridehesten.com/Mie Thorup Poulsen

Andenpladsen gik til Ditte Stærk Just på Storgaards Quinoa e. Quaterback/Colorado (opdr. Lisbeth og Erik Vestergaard), som fik et samlet resultat på 144,210%.

Tredjepladsen gik til Sophie WilsonKing's Pride e. Dante Weltino, som endte med et samlet resultat på 141,149%

Fjerdepladsen gik til Jacqueline Dupont på JJ Rossini e. JJ Rayban/Marquise Z (opdr. Jarle Berg) med 140,054%.

Og på en delt femteplads blev det Caroline Hansen og Adam Sparlund Olesen, som begge fik et samlet resultat på 139,164%

Se hele det samlede resultat for DM for beriderelever i dressur her.

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald