Nye beridere klar til fremtiden

19-06-2022 15:14

Annika Knudsen Lorentsen

Otte nye beridere er blevet uddannet og det bliver spændende at følge dem alle i fremtiden. Stine Klausholt, Ditte Stærk Just, Mathilde Sandgaard, Charlotte Nielsen og Camilla Lærke Stubberup fortæller om deres fremtidige planer

Copyright Ridehesten.com
De nyuddannede beridere. Charlotte Bruun Nielsen, Adam Sparlund Olesen, Mathilde Sandgaard, Camilla Lærke Stubberup, Ditte Stærk Just, Stine Klausholt, Maja Johansen Spøhr og Jacqueline Dupont. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Charlotte Bruun Nielsen, Adam Sparlund Olesen, Mathilde Sandgaard, Camilla Lærke Stubberup, Ditte Stærk Just, Stine Klausholt, Maja Johansen Spøhr og Jacqueline Dupont bestod i denne uge deres beridereksamen, og de er derfor klar til livet som eksaminerede beridere. 

Ridehesten har snakket med fem af de nyuddannede beridere, som fortæller om, hvad de skal lave fremover. En af dem er Stine Klausholt, som skal arbejde hos hingstestationen Katrinelund på Mors. 

– I midten af juli starter jeg på Katrinelund som berider. Derudover håber jeg på, at jeg kan undervise i omegnen og på den måde blive ved med at have nogle elever, som jeg kan følge på stævnebanerne, når jeg ikke selv er afsted, fortæller Stine. 

Camilla Lærke Stubberup fortsætter hos sin læreplads, og så har hun et spændende mesterskab på programmet i nær fremtid. 

– Jeg er så heldig, at jeg fortsætter med at arbejde hos Helgstrand som rytter. Derudover skal jeg ride Nordisk Mesterskab for U25 om en uges tid, fortæller hun. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Ditte Stærk Just er efter endt læretid og sin bestående eksamen klar til at prøve kræfter med livet som selvstændig. 

– Jeg skal være selvstændig og drive en dressurstald ved Århus, hvor jeg kommer til at tage heste i ridning, ligesom jeg vil undervise både ude og hjemme, forklarer Ditte. 

Mathilde Sandgaard er også en af de otte nyuddannede beridere, og hun fortæller, at hun fortsætter med at være på Dalumgård Rideklub. 

– Min plan er at fortsætte på Dalumgård Rideklub, hvor jeg vil blive ved med at lære fra Jon og dygtiggøre mig selv endnu mere. 

Charlotte Nielsen har også styr på fremtidsplanerne, hvor hun vil fortsætte som rytter i det østjyske. 

– Jeg er blevet ansat som rytter på Halmtofte/Hedebakken hos Hanne Brebøl, forklarer hun. 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner