DM debutant i kürfinalen

07-07-2017 17:14

Der er flere DM debutanter i årets mesterskaber og en af dem, Trine Mittag Jensen, red sig i dag ind i søndagens kürfinale

Copyright Ridehesten.com

Det er blot tre måneder siden Trine Mittag Jensen debuterede i Grand Prix med Gammelenggårds Easy e. Light and Easy (opdr. Nanna og Knud Jønsson) og hun var super tilfreds med sin DM-debut, også set i lyset af, hun selv har uddannet hesten, fra den var 4 år. Trine sluttede samlet på en 16. plads, og det er de 15 bedste ryttere, som går videre til søndagens kür, men da Daniel skal vælge hingst til finalen, og ikke må ride begge sine heste, blev der plads til Trine i küren. 

- Det er stort at være her på Broholm, indleder Trine, som har nydt at ride i de fantastiske rammer på stedet. Hun lever i dag af at undervise andre, og træne heste på forældrenes gård i Rødding. Selv træner hun hos OL-rytter Anna Kasprzak, og det gør hun for, som hun siger, at få de sidste fif og hjælp til at luge fejlene ud. 

Selvom der er pres på både ryttere og heste under mesterskabet, så har Trine prøvet at huske at nyde det hele, og hun er glad for, at både hende og hesten har kunnet holde hovedet koldt. Gammelenggårds Easy købte hun, da den var 4 år, hvor hun blev kontaktet af avleren Nanna Jønsson, prøvede hesten, og fandt, at her var der noget interessant potentiale. 

- Jeg har også lagt meget arbejde i hesten, men jeg syntes også, at jeg er et bevis på, at har man modet og viljen så kan man godt nå med, understreger hun. Gammelenggårds Easy viste godt potentiale i mesterskabet, og da han blot er 9 år har han også fremtiden for sig. 

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald