"Ditte Young kan noget, jeg ikke kan forklare"

10-03-2018 20:15

Camilla Tiefensee Schrøder

I Ditte Youngs clinic fik to dressurryttere udfordringen at ride Grand Prix-øvelser på en hest, de aldrig har siddet på før, efter at være blevet klædt på til opgaven af Ditte Youngs equicoaching. Se Bo Høstrup fortælle, hvordan det gik for ham

Copyright Ridehesten.com
Bo Thomas Høstrup sad i sadlen på Tailormade Tahennya for allerførste gang i dag, da han fik udfordringen at ride et freestyle-program med Grand Prix-øvelser efter equicoaching med Ditte Young.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Rigtig mange var mødt op for at overvære Ditte Youngs clinic lørdag eftermiddag ved Dansk Varmblods Hingstekåring i Herning. Den kendte hestetelepatør havde stillet sig selv det, hun selv betegnede som den mest udfordrende opgave nogensinde: Hun skulle hjælpe to dressurryttere til at ride et Grand Prix-program på heste, de aldrig havde redet før, mens hestenes vanlige ryttere kiggede på.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Dressurrytteren Bo Høstrup, som tidligere har været på det danske B-landshold, var en af de to ryttere, der skulle sætte sig op på en helt ny, ukendt hest ved Ditte Youngs clinic i dag.
Til låns havde han Tailormade Tahennya, som normalt rides af den norske landsholdsrytter Ellen Birgitte Farbrot. Hesten havde ikke haft andre ryttere på ryggen end Ellen Birgitte i hele 5 år.
Bo fortæller, at han følte sig godt klædt på til opgaven, efter Ditte Young havde følt sig ind på hesten og forberedt ham på, hvordan han bedst muligt kunne gribe opgaven an.
- Ditte Young kan noget med heste, som jeg ikke kan forklare, siger han i videoklippet nedenfor, hvor du også kan se, hvordan ridtet gik:

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen