Distriker aflyser mesterskaberne

31-05-2020 14:03

Hvert år afholder samtlige distrikter under Dansk Rideforbund distriktmesterskaber i både springning og dressur, men grundet corona-krisen har nogle distrikter allerede aflyst årets mesterskaber

Copyright Ridehesten.com

Det er endnu uvist hvornår der igen kan afholdes stævner herhjemme. Alle planlagte stævner har siden marts været aflyst og grundet uvisheden om hvornår vi kan komme i gang igen, har to distrikter under Dansk Rideforbund valgt af aflyse eller foreløbigt udskyde de årlige distriktmesterskaber.

I distrikt 4 har stævneudvalget og bestyrelsen besluttet at aflyse distriktsmesterskaberne i 2020, da det grundet Corona har været nødvendigt at aflyse en lang række stævner i Distrikt 4, og det er derfor heller ikke muligt at kvalificere sig til mesterskaberne. 

Lig de tidligere år skulle mesterskaberne i distrikt 12 have været afholdt på Vilhelmsborg, men det er aflyst og det er derfor blevet muligt for andre klubber i D12 at byde ind på afholdelse af klasser i forbindelse med Individuel mesterskaber i spring og dressur. Dog har distriktet valgt at aflyse holdmesterskaberne i år.

Mange af distrikterne opdaterer jævnligt deres Facebook-sider, hvor man kan få information om hvorvidt mesterskaberne gennemføres eller ej. Herunder er direkte links til deres hjemmesider, hvor en del af dem også opdaterer. 

Distrikt 1Distrikt 2Distrikt 3Distrikt 4Distrikt 5Distrikt 6Distrikt 7Distrikt 8Distrikt 9Distrikt 10Distrikt 11/13Distrikt 12 og Distrikt 14.

 

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen