DRF laver ny springturnering for pony

15-12-2020 16:00

Marie Helene Rigård Rohleder

2021 byder på en spritny springturnering for ponyer under navnet DistriktsmesterskabsCup. Turneringen er åben for medaljevinderne fra de individuelle distriktsmesterskaber i springning for ponyer, og afvikles ved årets Agria DRF-mesterskaber for pony og Children, hvor der både rides en opvarmningsklasse og en finaleklasse

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/ Sanne Kolind
Nyheden fortsætter efter annoncen

Dansk Ride Forbund laver en ny springturnering DistriktsmesterskabsCup for ponyer i 2021 for at styrke ponyspringsporten. 

Man kan deltage i turneringen, hvis man er medaljevinder fra de individuelle distriktsmesterskaber i springning for ponyer.

Turneringen afvikles ved årets Agria DRF-mesterskaber for pony og Children, hvor der både rides en opvarmningsklasse og en finaleklasse.

Nyheden fortsætter efter annoncen

DistriktsmesterskabsCup afvikles i LB for kategori 3 og i LA for kategori 1 og 2. 

– Formålet med den nye DistriktsmesterskabsCup er at samle alle distriktsmestre fra hele landet i alle ponykategorier og lade dem ride ved Agria DRF-mesterskabsstævnet, så de kan se de bedste ponyryttere og opleve stemningen ved et DRF-mesterskab, fortæller Jakob Leth, formand for springudvalget, og fortsætter:

– Vi ønsker at styrke ponyspringsporten og tror på, at dette initiativ kan være med til at gøre netop det,” slutter han.

// Pressemeddelelse fra DRF - Læs mere her. 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen