Disse fem ryttere skal ride VM i springning

18-07-2022 13:14

Annika Knudsen Lorentsen

Det er nu afgjort hvilke ryttere der skal repræsentere Danmark ved det nærtforestående VM på hjemmebane i Herning. Landstræner Bo K. Møller har udnævnt de fem ryttere, som skal gøre deres bedste for at levere en god præstation i holdkonkurrencen og individuelt

Copyright Ridehesten.com
Emil Hallundbæk med Chalisco. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard

VM i springning afholdes fra den 6.-14. august i Herning, og det danske landshold er nu udtaget. Det er fem ryttere, som alle har leveret gode resultater på højeste niveau internationalt i månederne op til udtagelsen, og det er netop disse præstationer der i høj grad ligger til grund for udtagelsen af netop disse fem. 

Copyright Ridehesten.com
Lars Bak Andersen med Carl-Heinz B. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard

Landstræner Bo K. Møller har udtaget følgende ryttere: 

  • Andreas Schou
  • Emil Hallundbæk
  • Lars Bak Andersen
  • Linnea Ericsson-Carey
  • Rikke Belinda Barker
Copyright Ridehesten.com
Rikke Belinda Barker med Tabalou PS. Foto: Privat

Andreas Schou er kvalificeret med flere heste, og det er endnu ikke afgjort hvilken han vil deltage i mesterskabet på. Valget står mellem Darc de Lux e. Darco/ Contender (opdr. Morten Augustinus), Independent (swb) e. Diament de Revel/ Careful og Diacardo BS e. Diarado/ Carthago.

Emil Hallundbæk er udtaget med Chalisco e. Chacco-Blue/ Quidam de Revel, Lars Bak Andersen med Carl-Heinz B. e. Chacco-Blue/ Quality, Linnea Ericsson-Carey med Skorphults Baloutendro e. Contendros 2/ Balou du Rouet og Rikke Belinda Barker med Tabalou PS e. Taloubet Z/ Balou du Rouet.

Copyright Ridehesten.com
Linnea Ericsson-Carey med Skorphults Baloutendro. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard

– Vi har et meget stærkt hold, og rytterne har gennem hele sæsonen redet med et højt bundniveau – senest i Falsterbo – så vi går til opgaven med en stor portion selvtillid, lyder det fra landstræneren. 

Copyright Ridehesten.com
Andreas Schou med Independent (swb). Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen