Det startede flot for Agnete

22-08-2017 17:30

Jytte Lemkow

Det blev Agnete Kirk Thinggaard som var først ude for Danmark i dressurkonkurrencerne ved EM i Göteborg, og selvom det startede flot, så kostede en fejl dyrt

Copyright Ridehesten.com
Agnete og Jojo AZ.

Det startede ellers så godt for Agnete Kirk Thinggaard. Jojo Az virkede motiveret og dynamisk og de første piaffer  var flotte, på stedet med fine overgange til  og fra passage. Så indløb der en dyr fejl i zig-zag galoptravrsaden i den første til venstre. Hesten  slog sig tydelig fra, og det blev så dyrt, at den føring parret havde i klassen indtil da, blev sat over styr og et slutresultatet på 70,629% er skuffende holdkonkurrencen taget i betragtning, hvor hvert point er vigtig i en kamp med især Sverige og Holland.

Anna Zibrandtsen og Arlando har starttid kl. 20.54.

Agnete fortæller til Dansk Ride Forbund: - Helt ærligt jeg ved ikke hvad der skete. Det var nærmest mit livs ridetur indtil da. Det er som om han får læben eller tungen i klemme i biddet, han bliver enormt forskrækket. Det er mega ærgerligt, for det var rigtig godt i dag. Super ærgerligt vi lige skulle lave sådan en brøler, fortæller Agnete, som fortsætter med at fortælle, at det er ærgerligt for holdet. Men vi har tre super stærke ryttere tilbage, som kan gøre det rigtig godt. 

Thilde Alsing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thilde Alsing