- Det præg du har sat, kan ikke beskrives med ord

01-12-2021 07:13

Sådan lød det fra Dennis Fisker, da han greb mikrofonen under søndagens ECCO Cup-finaler, for at hylde en helt særlig person. Det var selvfølgelig Rigmor Kristensen, indbegrebet af dansk dressurs talentudvikling, som ordene tilfaldt, da hun efter mange års tro tjeneste takker af ved årsskiftet

Vi skal sige tak til en person, som har gjort en masse for dansk dressursport, særligt for dansk dressursports talentudvikling, indledte landstræner Dennis Fisker, da han greb mikrofonen efter kategori I-ponyernes præmieoverrækkelse ved ECOO Cup-finalen i søndags. 

Ved årsskiftet takker Rigmor Kristensen nemlig af, efter at hun siden 2001 har været ansat i Dansk Ride Forbund, først i ponyudvalget som dressuransvarlig og senere som medlem af dressurudvalget. I mange år fungerede Rigmor desuden som holdleder for ponyrytterne, hvor hun har deltaget i adskillige mesterskaber og fejret mange triumfer med de unge ryttere, og senest har hun samarbejdet tæt med Dennis og Janne Jensen været U-landsholdskoordinator for hele ungdomsdressuren. Det er blot lidt over en måned siden at Lis Hartels Mindepris tilfaldt Rigmor og i denne weekend kunne hun igen lade sig hylde.

Vi ser ryttere ride til OL og dem har du også haft med at gøre. Du har gjort så meget for dansk dressursport, talentudvikling og det præg du har sat på det, det kan man ikke beskrive med ord, men vi vil gerne sige tak for at vi har fået lov til at lære dig og kende og været en del af det, sagde Dennis blandt andet. 

Glæden og overraskelsen stod malet i ansigtet på Rigmor, da Dennis bad hende om og komme ind på banen, omkranset af kategori I-rytterne som nettop havde været til præmieoverrækkelse. Bifaldet fra både ryttere, ponyforældre, tidligere ryttere og hvem der ellers var tilstede på Blue Hors, var ikke til at tage fejl af og det var tydeligt hvor stort et aftryk Rigmor har sat gennem årene. 

– Det har været en meget stor fornøjelse at være med i talentudviklingen af dansk dressur. Det er sådan set noget der glæder mig helt ned i hjertet, storetåen og det hele, når jeg så ser Jer der står her og har været med hele vejen igennem det her system, for der venter Jer meget mere, for i er bare så dygtige. Det er I fordi I så gerne vil det her, og vil dansk ridning, dansk dressur. Vi har så meget talent og vi skal bare passe på at få det udviklet rigtigt. Det skal komme ud som hele mennesker og rigtig gode ryttere, var nogle af de ord som Rigmor sagde. 

Se og hør hele indslaget fra i søndags herunder. 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen