Desperados glipper WEG-udtagelse

12-07-2018 10:40

Næste uges store CHIO-stævne i Aachen er de tyske rytteres sidste chance for at tilkæmpe sig en plads på holdet til WEG i august, og den chance forpasser Kristina Bröring-Sprehe, da Desperados ikke er fit

Copyright Ridehesten.com
17-årige Desperados og Kristina Bröring Sprehe.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Ved OL 2016 i Rio de Janeiro var Kristina Bröring-Sprehe og hingsten Desperados en del af det guldvindende tyske hold, lige som ekvipagen vandt individuel bronze. Ekvipagen, der tidligere har ligget nr. 1 på verdensranglisten, vente efter en 16 måneder lang skadespause tilbage i konkurrence i marts måned i år, og de har vundet alle deres fire starter i foråret.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Derfor var ekvipagen også blandt de varme navne til Tysklands dressurhold til World Equestrian Games i Tyron i august måned, men seneste melding lyder nu, at den 17-årige hannoveranerhingst e. De Niro/ Wolkenstein II ikke er fit til at konkurrere ved CHIO Aachen i næste uge, hvormed ekvipagens WEG-chancer er forpasset.

Til gengæld kan man fra den tyske bruttotrup forvente at se Isabell Werth ved CHIO Aachen med både Weihegold og Emilio, Sönke Rothenberger med Cosmo og Dorothee Schneider med Sammy Davis Jr. samt hendes OL-hest Showtime FRH, der også har været ude af konkurrence i over et år. Desuden har Helen Langehanenberg, der fødte sit andet barn i juni måned, meldt sit comeback med hingsten Damsey, skriver Dressage-news.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen