Der er lagt op til tårnhøjt niveau ved DM i dressur

24-05-2022 14:26

Christine Krogh Frausing
Skribent

I næste uge skal der afvikles DM i dressur og paradressur i Uggerhalne, og kigger man på masterlisten til DM for senior, er der lagt op til spænding og højt niveau

Copyright Ridehesten.com
Cathrine Laudrup-Dufour og Vamos Amigos. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I næste uge løber DM i dressur og paradressur af stablen, og allerede nu kan man få et smugkig på masterlisten. Der er flere store navne meldt til start, og både rutinerede heste, samt nye upcoming stjerner, skal dyste om at blive Danmarks bedste.

På startlisten finder vi naturligvis den danske dressurdronning, Cathrine Laudrup-Dufour. Hun stiller til start med Vamos Amigos, som hun i april måned blev 2'er på, ved World Cup finalen. Her var det første gang i 11 år, at en dansk ekvipage kom på podiet ved en World Cup finale i dressur. 

På startlisten finder man desuden OL-ekvipagen, Nanna Skodborg Merrald og Blue Hors Zack. De sluttede som nr. 11 i kür-finalen ved sidste års OL i Tokyo, hvor det blev til knap 81%. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Charlotte Heering og Bufranco stiller ligeledes til start ved dette DM. Parret var med i Tokyo sidste år, da der blev afholdt OL, hvor de var reserver. Derudover var de udtaget til at ride EM sidste år, da det blev afholdt i Hagen. 

Lone Bang Larsen stiller til start med Thranegaardens Rostov, som hun i forrige weekend vandt Grand Prix Kür med. Her blev de belønnet med flotte 77,925%. 

Derudover stiller både Marianne og Andreas Helgstrand til start. Andreas rider på den 8-årige Queenparks Wendy, der allerede har vist talent ud over det sædvanlige. Marianne Helgstrand stiller til start på Super Mario, som hun sidste år blev placeret som nr. 4 på, ved DM. 

Find de foreløbige startlister her.

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen