Den individuelle konkurrence for ungryttere er godt igang

09-07-2021 20:21

Marie Helene Rigård Rohleder

EM for junior og ungryttere i Spanien fortsætter med mange flotte ridt. I dag har to danskere været i ilden, og Laura Jarlkvist Rasmussen er bedst placeret indtil videre 

Copyright Ridehesten.com
Laura Jarlkvist Rasmussen og Aatoftens Dornier. Foto: Ridehesten.com/ Maria Lerche Mortensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Danskerne har gjort det særdeles godt ved EM for de unge dressurryttere i Oliva Nova, Spanien. Tidligere på ugen lykkedes det de danske juniorrytter at ride bronzemedaljen hjem i deres holdkonkurrence, og det samme lykkedes for de danske ungryttere. Læs mere og ser billeder fra det HER.

I dag stod den så på den individuelle konkurrence for ungrytterne. To af danskerne var i ilden, og den bedst placerede er indtil videre Laura Jarlkvist Rasmussen på Aatoftens Dornier e. De Noir/ Rambo (Willy Hansen), som ligger på en sjetteplads efter et ridt til 69.735 procent. 

På en foreløbig 10. plads ligger danske Victoria Cecilie Bonefeld Dahl på Comtesse e. Caprimond/Heslegard’S Rubin (opdr. Sabine N. Petersen) efter et ridt til 68.912 procent. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

I morgen er det så Sofie K. Hansen på Dieu D'Amour 3 e. Dimaggio/Rotspon  og Sara Aagaard Hyrm på Skovborgs Romadinov e. Blue Hors Romanov/Mago xx (opdr. Esben Klinkby), som skal gøre deres bedste for at sikre en individuel topplacering. 

Følg resultatet her. 

 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner