Den individuelle konkurrence for ungryttere er godt igang

09-07-2021 20:21

Marie Helene Rigård Rohleder

EM for junior og ungryttere i Spanien fortsætter med mange flotte ridt. I dag har to danskere været i ilden, og Laura Jarlkvist Rasmussen er bedst placeret indtil videre 

Copyright Ridehesten.com
Laura Jarlkvist Rasmussen og Aatoftens Dornier. Foto: Ridehesten.com/ Maria Lerche Mortensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Danskerne har gjort det særdeles godt ved EM for de unge dressurryttere i Oliva Nova, Spanien. Tidligere på ugen lykkedes det de danske juniorrytter at ride bronzemedaljen hjem i deres holdkonkurrence, og det samme lykkedes for de danske ungryttere. Læs mere og ser billeder fra det HER.

I dag stod den så på den individuelle konkurrence for ungrytterne. To af danskerne var i ilden, og den bedst placerede er indtil videre Laura Jarlkvist Rasmussen på Aatoftens Dornier e. De Noir/ Rambo (Willy Hansen), som ligger på en sjetteplads efter et ridt til 69.735 procent. 

På en foreløbig 10. plads ligger danske Victoria Cecilie Bonefeld Dahl på Comtesse e. Caprimond/Heslegard’S Rubin (opdr. Sabine N. Petersen) efter et ridt til 68.912 procent. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

I morgen er det så Sofie K. Hansen på Dieu D'Amour 3 e. Dimaggio/Rotspon  og Sara Aagaard Hyrm på Skovborgs Romadinov e. Blue Hors Romanov/Mago xx (opdr. Esben Klinkby), som skal gøre deres bedste for at sikre en individuel topplacering. 

Følg resultatet her. 

 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen