Den ægte vare på Det Fynske Dyrskue

02-06-2022 06:33
Avl

På Det Fynske Dyrskue bringes tradition og fornyelse sammen i en levende event, hvor landbrug, landliv, friluftsliv og fritidsliv favnes i ét fællesskab tæt på byen i et uformelt miljø

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Rammerne for Det Fynske Dyrskue er de samme – sådan har det været siden 1961, hvor Det Fynske Dyrskue fik hjemme på dets nuværende placering på Dyrskuepladsen i Odense. Historien er dog endnu ældre.

Det Fynske Dyrskue er en folkefest og et samlingssted for dyrene, landbruget og ikke mindst gæsterne fra Fyn og omegn. Det unikke miks mellem de mange dyr, den brede repræsentation af erhvervsudstillere og fødevare gør, at Det Fynske Dyrskue er en tradition, som både favner landbruget, men i høj grad også hele familien.

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen

Det fastholder traditionerne, samtidig det er aktuelt og giver autentiske oplevelser i en uformel atmosfære, hvor det er muligt at komme helt tæt på maskiner, dyr og fødevarer.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Tre dage med dyr, fødevarer og maskiner
Det Fynske Dyrskue er en weekend, hvor landbruget præsenterer nogle af deres flotteste dyr – både de sjældne dyr og de traditionelle dyr som heste, køer, æsler, får, geder, kaniner og mange flere. Alle er trimmet og friseret og klar til at blive beundret og bedømt.

Det er en weekend med masser af oplevelser og friske fødevarer, hvor gårdbutikker og producenter på fødevaremarkedet står klar med smagsprøver og gode tilbud på alt fra honning, friskbrygget øl, sprøde grøntsager, kød, pølser, friskbagt brød, is og meget mere.

Åbningstider ved Det Fynske Dyrskue 2022:

  • Fredag den 17. juni 2022 kl. 08.00-20.00
  • Lørdag den 18. juni 2022 kl. 09.00-20.00
  • Søndag den 19. juni 2022 kl. 09.00-16.00
Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen
Thilde Alsing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thilde Alsing