Dejlige unge heste på Bogø

12-08-2018 20:31

Maria Lerche Mortensen

I dagens kvalifikationsrunde til unghestechampionatet i dressur, dansede de fine unge heste imellem regndråberne

Nyheden fortsætter efter annoncen

I går lagde Sportsrideklubben Bogø baner til kvalifikationsrunder for 6- og 7-års dressurheste til PAVO DRF ungheste championat. I dag blev der igen afholdt stævne i rideklubben, og imens der på den ene bane gik Fynsmesterskab for hold, var det på den anden bane blevet 4- og 5-års hestenes tur til at gå championatsklasser.

I det tredje sidste hold for 4-års hestene blev niveauet pludselig meget højt, det var nemlig hingstene Blue Hors Fifty Cent og HP Damian der indtog banen. Med en samlet sum på 95,4 tog Blue Hors Fifty Cent e. Franziskus/ Donnerball redet af Allan Grøn sejren i klassen, med flotte karakterer der bl.a. bød på 9,8 i både trav og kapacitet. Men også da Maria Falkner Hansen modtog hendes points for ridtet med HP Damian e. Damon Hill/ Fürst Romancier fik publikum god grund til at klappe, ekvipagen indkasserede nemlig dagens eneste 10-tal, som blev tildelt for hingstens fantastiske galop, i alt opnåede ekvipagen 94,4 der sikrede dem andenpladsen.  I det efterfølgende hold red Nanna Skodborg Merrald og Touch Of Olympic L e. Blue Hors Don Olymbrio/ Fidermark på banen, og også her var niveauet i top, Nanna og hingsten indtog nemlig tredjepladsen med 91,0 efter at have fået 9,5 i galopkarakter.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Imod de 25 starter for 4-års heste, var der blot otte for de 5-årige, og med god luft til konkurrenterne blev det hingsten Bournonville e. Bon Bravour/ Loudini redet af Lotte Wiuff Staarup der tog sejren efter bl.a. at have indkasseret et 9-tal i skridt. I alt blev det til 86,0 for ekvipagen, der blev efterfulgt af hoppen Fleurie e. Fürstenball/Onassis med Sanne Glargaard i sadlen, deres højeste karakter blev også indkasseret i skridten, hvor hoppen modtog karakteren 8.8 og samlet 81,4.  

Dagens resultater kan ses her

Billeder fra søndagens championatsklasser kan ses her på siden i starten af den kommende uge!!

Thilde Alsing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thilde Alsing