De unge heste åbnede finaledagen

12-05-2013 10:06

I dag er det finaledag ved DM-stævnet hos Absolute Horses - finalerne for juniorerne og seniorerne afvikles fra middag, men her til morgen var det tid for de helt unge talenter

Under DM-stævnet ved Absolute Horses i Kolding er der over weekenden blevet afviklet klasser for 5-, 6- og 7-års heste. 

Lørdag aften satte Bernt Spanggaard Andersen konkurrenterne til vægs med Bellevue e. Numero Uno født i 2006. I dagens klasse klarede hele 25 ryttere at ride hovedspringningen fejlfrit. Det betød, at der var hård kamp om topplaceringerne. 

Linnea Ericsson var den første til rigtigt at udfordrer tiden med 6-årige Corette e. Sydney. Linnea red en omspringning under fuld kontrol med snævre vendinger, men uden at oversatse. Det sendte hende i spidsen af konkurrencen med tiden 31,74 sekunder. 
Bernt Spanggaard Andersen kom igen i omspringningen med 7-årige Bellevue, og igen var han fejlfri i en tid på 30,88 sekunder, og dermed fortrængte han Linnea fra førstepladsen. Det så ud til, at Bernt kunne holde sin førstplads lige intil Rikke Davidsen og 7-årige Buegårds Venus e. Carson Ask red på banen, og hun red frisk til med snævre vendinger og Venus var med hende hele vejen til målstregen, hvor de susede fejlfrit gennem mål i tiden 28,70 sekunder. Og det sikrede dem sejren.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen