De unge er godt i gang ved Rosenparaden i Fredericia

31-10-2020 06:17

Annika Knudsen Lorentsen

Der er fuld fart på pony-, junior- og childrenrytterne ved landsstævnet hos Fredericia Sportsrideklub denne weekend og både Frida Munk Lassen og Karoline Sloth Kjær kom godt fra start med flere topplaceringer hver i gårsdagens højeste klasser

Copyright Ridehesten.com
Frida Munk Lassen og Spotlights Baxter. Foto: Ridehesten.com/Ida Dalgaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Efter indførelsen af de nyeste corona-restriktioner er der mange ting at forholde sig til som stævnearrangør. Det er dog lidt nemmere hvis man afvikler stævner for ryttere under 21 år, og det er præcis hvad de gør denne weekend hos Fredericia Sportsrideklub

Her står der nemlig tre dages landsstævne for pony-, children- og juniorryttere, og i går blev der afviklet alt fra LB1* for children/junior til MA1* for pony. 

I 2'er og 3'er ponyernes MA1* var det Karoline Sloth Kjær med Bjerregårds Qlimax e. Heidewinde's Jarno/Menai Cosms (opdr. Jette & Flemming Bjerregård) der var bedst og dermed tog sejren. Andenpladsen gik til Alberte Filuca Brünning Conradsen med Neilstown Puffin, mens tredjepladsen igen var Karoline Sloth Kjær, denne gang på WR Marbles. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

For 1'er ponyerne var Karoline Sloth Kjær igen i toppen, for her blev hun nummer 2 med Ballybaloo. Frida Munk Lassen var ligesom Karoline i topform i går og med hendes to ponyer placerede hun sig i denne klasse som nr. 1 og 3. Sejren red hun hjem på Grantorino e. Puissance/Milford Siskin (opdr. Peter og Andrea O'Carroll), mens hun tog tredjepladsen med Spotlights Baxter e. Boogie Dancer/Røgild's Kidogo (opdr. Stutteri Spotlight v/Christina Brogaard Lund). 

Rosenparade afholdes i dag
Hvert år afholdes der rosenparade for de ponyryttere der falder for aldersgrænsen ved udgangen af året, og her er 13 ekvipager tilmeldt rosenparaden i dag i Fredericia. 

Her bliver rytterne hædret og der holdes en fin ceremoni som afsked med ponytiden. I dag afvikles der desuden klasser fra LA-S for pony, ligesom der igen er LB og LA for children og junior. 

Følg stævnets start- og resultatlister her.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen