De skal ride CDIO Nations Cup

25-04-2023 19:17

Mille Albinus Hjermitslev

Ovenpå en succesfuld weekend i Hagen har Anne-Mette Binder og Wolfram Wittig nu udtaget dresurrytterne til de kommende ugers internationale stævner i Troisdorf og Compiègne

Copyright Ridehesten.com
Carina Cassøe Krüth og Heiline’s Danciera ved CHIO Aachen 2022. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Det er dressurholdleder, Anne-Mette Binder, og eksperttræner, Wolfram Wittig, der har udtaget, hvilke ekvipager der skal repræsentere Danmark i Troisdorf, Tyskland i denne uge og i Compiègne, Frankrig i næste uge. 

Under sidste weekends CDI-stævne i Hagen leverede de danske ryttere stribevis af toppræstationer, og på denne baggrund fortalte Anne-Mette Binder, hvordan de: – er i den fantastiske situation, at der er flere og flere kort at blande med, så det kræver også en masse overvejelser og strategiske tanker.

I den kommende weekend er en række dressurryttere til start i Troisdorf, Tyskland i CDI3*, CDI1* og CDIU25. Se hvilke ryttere, der er til internationale stævner.

Weekenden efter (den 4.-7. maj) er en række ekvipager til start ved CDI-stævnet i Compiègne, Frankrig. Her er følgende ryttere udtaget til at ride Nations Cup for Danmark:

CDIO5* Nations Cup

  • Anna Kasprzak med Addict De Massa
  • Carina Cassøe Krüth med Heiline’s Danciera
  • Lone Bang Zindorff med Thranegaardens Rostov

Derudover vil følgende ekvipager være til start:

CDI3*

  • Carina Cassøe Krüth på Heiline’s Zackton

CDI1*

  • Anna Kasprzak med Everian L
  • Carina Cassøe Krüth med Tapdanze Firfod

/ Dansk Ride Forbund

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen