De danske ponypiger 2’er i Hagen

13-06-2014 20:57

Det danske ponyhold i dressur henviste i dag hollænderne til tredjepladsen i Nations Cuppen ved Future Champions i tyske Hagen

Copyright Ridehesten.com
Karoline Rohmann og Adriano B 2 blev bedste danske ekvipage i dagens Nations Cup. Her ses de ved pony-DM 2013.

De danske ponypiger, der dannede holdet ved Future Champions i Hagen, Tyskland, opnåede i dag en flot andenplads i Nations Cup lige efter det tyske hold og foran holdet fra Holland.

Det danske hold bestod af Sofie F. Bruun Sørensen på Melli's Dornik, Sara van Deurs Petersen på Farbenfroh og Karoline Rohmann på Adriano B 2.

Der var i alt seks startende nationer i Nations Cuppen, hvor danskerne havde trukket start nummer to. Sofie F. Bruun Sørensen og Melli’s Dornik var første dansker i ilden, hvor de leverede et program, der af dommerne blev belønnet med en score på 68,974%. Den præstation blev dog toppet af de to andre danskere, da Sara van Deurs Petersen og Farbenfroh opnåede 70,940% og Karoline Rohmann og Adriano B 2 72,222%.

Da holdets svageste resultat blev fratrukket det samlede resultat, endte det danske hold med 214,744 point, hvilket rakte til en flot andenplads i det skarpe felt foran hollænderne, der endte på 213,333 point. Den samlede vinder af Nations Cuppen blev tyskerne med 220,000 point.

Se flere resultater HER

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen