Danskejet hest succesfuld under Max Kühner

22-08-2023 14:22

Annika Knudsen Lorentsen

Den danskejede Up Too Jacco Blue har gjort sig utroligt flot bemærket på 5-stjernet internationalt niveau denne sæson under østrigske Max Kühner

Copyright Ridehesten.com
Max Kühner og Up Too Jacco Blue. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Mette og Hans Christian Jacobsen ejer den 12-årige Up Too Jacco Blue e. Chacco-Blue/ Ard VDL Douglas, som har succes under østrigske Max Kühner. 

Den velspringende vallak og den østrigske rytter blev i weekenden 2'er i den 5-stjernede Longines Global Champions Tour Grand Prix i hollandske Valkenswaard og i Global Champions League vandt ekvipagen den individuelle konkurrence i anden runde. Det samme gjorde de ugen før i London, hvor de placerede sig som nr. 11 i Grand Prix-klassen. 

Copyright Ridehesten.com
Max Kühner og Up Too Jacco Blue. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

– Vi er meget glade for samarbejdet med Max. Vi gik for nogle år siden med i hans investergruppe, som opkøber heste til ham, og vi sætter alle pris på hans arbejde i ridesporten. Up Too Jacco Blue ejer vi dog stadig alene. Vores søn Gustav valgte ham, og red ham i starten selv indtil Max overtog ham i de større klasser, mens Gustav nu læser på CBS, fortæller Mette Christian Jacobsen. Mette og Hans Christian er desuden mor til Josephine, der ligesom sin bror Gustav har redet mange flotte resultater hjem internationalt. 

De sidste par ugers resultater er ikke de eneste som Max Kühner og den danskavlede hest har opnået. Det er blevet til flere topplaceringer i løbet af året. Se alle resultater her.

Thilde Alsing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thilde Alsing