Danskejede Espe solgt til britisk rytter

05-01-2020 18:08

Den britiske ponyrytter Annabella Pidgley har netop købt den 6-årige hoppe Espe fra Helgstrand Dressage og Stutteri Evo

Copyright Ridehesten.com
Espe, der her ses med Eva Møller i sadlen.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den 6-årige hoppe Espe e. Escolar/Dimaggio (opdr. Walter og Hedda Dröge) er netop solgt til britiske Annabella Pidgley. Hedda Dröge har selv konkurreret hoppen, inden hun i maj 2019 solgte Espe til Andreas Helgstrand og Stutteri EVO. Stutteri Evo har udelukkende fokus på dressurheste og samejer flere top sportsheste og -hingste med Helgstrand Dressage som bl.a. Fiontini, Kardieno og Vendóme. 

En måned efter salget vinder den 6-årige hoppe Bundeschampionat kvalifikationen i Hagen med Eva Møller i sadlen, og ekvipagen har ligeledes repræsenteret Tyskland ved VM for ungheste i Ermelo, Holland. Espe opnåede en 11. plads med  8,68 point med blandt andet  8,9 for trav og  9 for galop. 

I november blev Espe en del af stalden hos Helgstrand Dressage for at blive solgt. Severo Jurado Lopez red hoppen i salgsvideoen og kort efter fandt den 6-årige hoppe sin nye ejer, den 15- årige Annabella Pidgley.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Annabella Pidgley bliver til daglig trænet af sin mor, den britiske 4* dommer Sarah Pidgley sammen med danske Cathrine Dufour, som jævnligt flyver til England for at træne det unge talent.

Pidgley har nu tre heste i træning hos Cathrine Dufour, som skal blive Annabellas fremtidige stjerner. Det er  Espe, den 7-årige Vaamos Amigos og 8-årige Hilus MBH.

– Jeg er meget heldig at have mine forældres opbakning og muligheden for at købe unge heste, der trænes til min fremtidige ridekarriere, og jeg er specielt glad for at have min træner Cathrine Dufours opbakning, fortæller Annbella til Eurodressage.com

Annabella har yderligere to år tilbage som ponyrytter, og derefter vil hun beslutte, hvem af de tre heste, hun vil begynde sine junior-år med. 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen