Danske VM-ryttere igennem terrænet

17-09-2022 13:38

Annika Knudsen Lorentsen

I dag bød på en udfordrende terrænbane ved VM i Italien, og her lykkedes det begge de danske ryttere at gennemføre banen. Hanne Wind Ramsgaard har avanceret en del med et resultat med lidt fejl, mens Mia Hastrup desværre fik mange fejl i dag

Copyright Ridehesten.com
Banegennemgang med det danske team der er samlet for at støtte de to danske ryttere. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det er ikke hver dag, at man som militaryrytter har mulighed for at ride på en terrænbane, som den der møder rytterne ved VM i italienske Pratoni del Vivaro. 

Det ses også på antallet af fejl, som der er indløbet hos mange af de ryttere der har været til start, og begge danske VM-deltager kom heller ikke igennem banen uden fejl. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Hanne Wind Ramsgaard leverede det bedste danske resultat i dag i sadlen på Amequ Torino. Hun kom i mål med 16,8 fejl og vil som det ser ud nu rykke et godt stykke op i den samlede stilling når terrænspringningen slutter senere i dag. 

Copyright Ridehesten.com
Mia Hastrup foran en af forhindringerne. Foto: Privat

Mia Hastrup og Shjabrina mødte en del udfordringer i dag, men de kom dog igennem terrænbanen. Det gjorde de med 82,4 fejl og det betyder desværre, at den danske ekvipage formodentligt rykker en del ned i den samlede stilling. 

Dagens konkurrence er endnu ikke afsluttet. Resultaterne kan følges live her. 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen