Danske topplaceringer i 145 cm

30-04-2023 11:49

Annika Knudsen Lorentsen

I går lykkedes det både Martin Dinesen Neergaard og Kasper H. Hansen at ride sig ind i toppen af den 3-stjernede 145 cm-klasse ved det internationale stævne i franske Nancy

Copyright Ridehesten.com
Martin Dinesen Neergaard med Carpe Diem van de Geeneinde Z. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen

Flere danske springryttere har de seneste dage haft succes ved det internationale stævne i Nancy, Frankrig, og i går blev det til danske topplaceringer i den 145 cm høje 3-stjernede konkurrence. 

Bedste danske placering sikrede Martin Dinesen Neergaard sig i sadlen på Carpe Diem van de Geeneinde Z. Med en fejlfri og hurtig runde sikrede de sig akkurat en top-5 placering ud af hele 72 ekvipager. Se ekvipagens hurtige og fejlfrie ridt i videoen nedenfor. 

Lige efter Martin placerede Kasper H. Hansen sig på sjettepladsen i sadlen på Otis Blue AC/WB. Han leverede ligeledes en hurtig og fejlfri runde, blot 0,32 sekunder langsommere end Martin. 

Klassen blev vundet af belgiske Anthony Wellens. 

I dag skal Martin og Kasper begge til start i den 155 cm høje Grand Prix-klasse, og her får de selskab af flere danske ryttere, Rie Rose Lindegren Roed og Rikke Haastrup. Denne klasse starter kl. 14.30.

Start- og resultatlister fra stævnet. 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner