Danske topplaceringer i 150 cm

28-04-2023 20:29

Annika Knudsen Lorentsen

Ved internationale stævner to forskellige steder i Frankrig lykkedes det i dag to danske springryttere at ride sig til topplaceringer i 150 cm-klasser

Copyright Ridehesten.com
Kasper H. Hansen med Katrinelund's Satisfaction. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Der er mange danske springryttere afsted til internationale stævner rundt omkring i Europa i denne uge, og flere ryttere er til start ved stævner rundt omkring i Frankrig. 

Ved det 3-stjernede stævne i St. Tropez - Grimaud red Andreas Schou sig til en sjetteplads i en 150 cm rankingklasse, hvor han sikrede sig en plads i omspringningen med Conterno-Blue PS e. Veyron/ Chacco-Blue med en flot fejlfri runde i hovedrunden. I omspringningen fik ekvipagen en nedslag, men da kun fire red fejlfrit blev det til en flot sjetteplads. Der var i alt 39 ekvipager til start i klassen, som blev vundet af Penelope Leprevost. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

I Nancy er der også 3-stjernet stævne i denne uge, og her red Kasper H. Hansen sig i dag til en flot fjerdeplads i 150 cm-klassen. Der var i alt 77 ekvipager til start, og med Katrinelund Satisfaction e. Sandro's Adel/ Crelido (opdr. Katrinelund) red Kasper fejlfrit i både hovedrunde og omspringning, hvilket kun lykkedes for fire ekvipager. 

I samme klasse blev Rikke Haastrup placeret med fire fejl i sadlen på Balouca Z e. Balou du Rouet/ Parco. 

Start- og resultatlister fra alle internationale stævner med danske starter. 

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald