Danske springplaceringer i Holland

06-01-2018 21:06

Camilla Tiefensee Schrøder

Både Jennifer Pedersen og Martin Dinesen Neegaard har vist flot form ved det internationale springstævne i Holland, som sluttede lørdag aften

Copyright Ridehesten.com
Jennifer Pedersen og Lady Carmen. Foto: Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

De to danske springryttere, som denne weekend har deltaget i det internationale stævne i Groningen, Holland, har redet flere fejlfri runder og placeringer hjem.

Fredag lagde Jennifer Pedersen ud med at springe sig til en tredjeplads i CSI2* 135 cm. Det gjorde hun på den 11-årige hoppe Lady Carmen e. Contendro I/Carano (opdr. Karen Kappel, Mariendal) med en fejlfri runde redet på 65,68 sekunder –  to sekunder efter den hollandske vinder, Albert Zoer på Freedom. Danske Jennifer arbejder på Stutteri Maas J. Hell i Tyskland.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Samme dag var Martin Dinesen Neegaard på banen i en CSI2* 140 cm-klasse. Den tidligere Aboslute Horses-rytter, som nu arbejder hos J.S. Sportpferde i Tyskland, blev nummer otte efter to fejlfri runder i tiden 39,23 på holstenervallakken Cannary e. Caratino/Lavall I (opdr. Martin Brodersen).
Lørdag, blev det til en flot tredjeplads på Clearstay e. Clearway/Corofino I. Resultatet blev opnået efter to fejlfri runder i CSI2* 135 cm. Samme ekvipage startede også en anden 135 cm-klasse i torsdags, hvor deres fejlfri runde dog kun rakte til en 15.-plads.

Her til aften gjaldt det to finaler for Jennifer Pedersen. Først finalen i CSI2* 135 cm Lille Tur på Numerus. De endte på en flot sjetteplads efter to fejlfri runder og tiden 41.05. Efterfølgende blev hun nummer ni med Lady Carmen i CSI2* 140 cm Mellem Tur-finalen. Det gjorde hun med en fejlfri runde og fire fejl i omspringningen.

Også Martin Dinesen Neergaard skal på banen i en finalerunde her til aften, men den er endnu ikke afgjort.

Se alle start- og resultatlister fra stævnet. 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen