Danske sejre i Zangersheide

09-04-2016 13:05

En del danske springryttere er i denne weekend i udlandet for at vise det danske flag. Fredag fik både Andreas Schou og Martin Knudsen det danske flag til tops i Zangersheide

Copyright Ridehesten.com
Martin Knudsen på Valentino M H

Det er blevet til den del danske placeringer i Zangersheide, Belgien hvor flere danske springryttere er til start. De bedste resultater stod Martin Knudsen og Andreas Schou dog for, da de begge formåede at finde en klasse. 

Først red Martin sig til sejr på Valentino M H e. Matterhorn/Cash i CSIU25-klassen på 1.30 cm. Her var ekvipagens tid på 61,63 sekunder nok til at sikre dem sejren foran 41 andre ekvipager. Det var dog ikke nok fra Martin, som efterfølgende placerede sig som nummer to i den CSI1* klasse med hesten Connexion e. Casall/Fasolt efter en fejlfri 2. fase på 35,08 sekunder.

I den CSI3* klasse i højden 150 cm., blev det til endnu en dansk sejr, da Andreas Schou og Royal Butterfly e. Tobajo Picez x Jimtown satte deres konkurrenter til vægs, ved at ride en fejlfri tur på 64,89 sekunder, næsten 3 sekunder hurtigere end den nærmeste konkurrent. 

Se resultater HER

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen