Mange flotte resultater i de højeste klasser i udlandet (Video)

15-04-2022 12:03

Christine Krogh Frausing
Skribent

En del danskere lykkes i går med at ride placeringer hjem i 145 og 150 cm klasser, rundt omkring i Europa, hvor en af dem blandt andet er vores OL-ekvipage, Andreas Schou og Dart De Lux

Copyright Ridehesten.com
Andreas Schou og Darc De Lux ved EM. Foto: Hippo Foto - Dirk Caremans
Nyheden fortsætter efter annoncen

De danske springryttere viser i den grad højt niveau ved starten af udendørssæsonen, og har rundt omkring i Europa lykkes med flere placeringer i højderne 145 - 150 cm igår. En af dem er Andreas Schou, der er til start i St. Tropez - Grimaud, Frankrig. Han opnåede i går med Darc De Lux e. Darco/ Contender en placering som nr. 12 i en 150 cm LR-klasse, efter en flot fejlfri runde i tiden 68,48 sekunder. Vinderen af klassen, Rene Lopez Lizarazo, havde en tid på 64,05 sekunder. 

På søndag forventer Andreas at starte Darc De Lux i den 5* Grand PRix, der går i højden 160 cm.

Derudover blev Andreas placeret som nr. 7 i en 145 cm LR-klasse med den 9-årige vallak I Know e. Arezzo VDL/ Hors La Loi II. De red en fin fejlfri tur i tiden 68.42 sekunder. 

Se start- og resultatlister for stævnet her. 

Copyright Ridehesten.com
Sofie Yderstræde Bucka og La Belle. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Sofie Yderstræde Bucka er ligeledes en af de som i går hentede placering i en 145 cm klasse. Sofie er til start i Opglabbeek, Belgien, hvor hun med hoppen La Belle e.  Böckmann’S Lord Pezi/ For Pleasure red en sikker fejlfri tur i tiden 73.74 sekunder, og derved sikrede sig en 8.plads.

Start- og resultatlister kan ses her.

Copyright Ridehesten.com
Kasper H. Hansen og Zero K. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Kasper H. Hansen og Zero K e. Kannan/ Robin Z nåede ligeledes at blive placeret i en 145 cm klasse Arezzo, Italien, da de red fejlfrit i både hovedrunde og omspringning, og derved lagde sig ind på en 17. plads ud af 65 deltagende.

Se start- og resultatlister her

Copyright Ridehesten.com
Rikke Belinda Barker og I'Am Moerhoeve's Princess Z. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Ved Mediterranean Equestrian Tour i Spanien, lykkes det Rikke Belinda Barker og I'Am Moerhoeve's Princess Z e.  I Am Moerhoeve' S Star/ Unknown at ride en 9. plads i hus, da de red en tur uden fejl på forhindringerne, men med en enkelt tidsfejl desværre. Tiden var 77,13 sekunder, og fejlfri tid var sat til 77,00 sekunder.

Start- og resultatlister kan ses her. 

I videoen ses Andreas Schou og Dart De Lux i gårsdagens 150 cm klasse.

Læs også

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen