Danske placeringer til springrytterne

13-02-2016 07:21

De danske springryttere er i denne weekend ude og vise flaget i den store verden, hvor nogle har taget turen til Spanien, mens andre er i Belgien. Fælles for begge steder, er at der er blevet redet flere danske placeringer hjem

Copyright Ridehesten.com
Lars Bak Andersen og Cyrus L

En stor håndfuld springryttere er taget turen til Spanien for at ride Costa del Sol Equestrian Tour. Her er det blevet til en del danske placeringer over de seneste par dage, blandt andet i torsdags hvor Helena Irmand Nielsen på Bredvig Chista e. Chris Ask red sig ind på tredjepladsen med nul fejl i 6-års klassen. I 7-års klasse fulgte Karina Leichle Truelsen trup ved at placere sig som nummer tre med Toftehøjs Camara e.Carmargue, ligeledes med nul fejl. 

Ved fredagens dagens bedste danske placering til Lars Bak Andersen og Cyrus L e. Cartani. I 1.45 cm. klassens red ekvipagen sig ind på tredjepladsen efter en fejlfri runde i tiden 70,84 sekunder, med Andreas Schou på Quimond De La Roque lige i hælene. Andres red sig nemlig ind på fjerdepladsen med en fejlfri tur i tiden 70,86 sekunder. 

Se resultater fra Spanien HER

En enkelt junior rytter og fire ponyryttere har til gengæld taget turen til Blegien. Fredagen blev indledt af danske Christina Nielsen som på Couleur Queen e. Couleur Rouge red sig ind på tredjepladsen i CSIJ Small Tour klassen. Hos ponyerne var de danskere ryttere i den grad at finde i placeringerne, hvor det blev til seks placeringer. Bedste dansker blev Mathilde Aborg på Jack The Lad efter en tid på 25,13 sekunder og nul fejl.

Se resultater fra Belgien HER

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner