Danske dressurryttere i top i Polen

27-10-2023 18:37

Annika Knudsen Lorentsen

En god håndfuld danske dressurryttere er i denne uge i Polen til internationalt stævne, og her er det allerede blevet til flere danske sejre

Copyright Ridehesten.com
Betina Jæger med Kremlin. Foto: Ridehesten.com/Juliemaja Søndergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

I Wroclaw, Polen, er flere danske dressurryttere i denne weekend til internationalt stævne, og allerede i går blev det til en dansk sejr i ponyklassen. 

Her red Laura Qvist ponyen Der Kleine Lord e. Der Feine Lord til klassens bedste resultat på 71,857 procent, og dermed tog ekvipagens sejren i klassen, hvor alle placeringer i top-3 gik til danske ryttere. På andenpladsen blev det Nynne Dietz Viborg med Campari W WE, mens Filippa Jæger Jensen tog tredjepladsen med Schierensees Sil Vous Plait. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

I dag fortsatte successen for de danske ponyryttere, mens også en dansk hesterytter tog en sejr. Hos ponyerne var det i dag Victoria Bang Zindorff der sejrede i sadlen på Tovdal's Sir Sullivan med 70,225 procent. Det gjorde hun foran Laura Qvist med Der Kleine Lord, som i dag tog andenpladsen. 

I den 1-stjernede Prix St. Georges var det Betina Jæger der red Kremlin MD e. Governor-Str/Rosseau til sejr. Det gjorde hun med samlet 71,078 procent, og blandt andet 8-taller i både den samlede og den frie skridt. 

Resultater fra stævnet.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen