Dansk Varmblod deler førstepladsen

27-09-2024 11:09

Ved Studbook Trophy er 5-års teamet fra Dansk Varmblod på en delt førsteplads. Det sker i Valkenswaard i dag

Copyright Ridehesten.com
I dag, fredag, bliver begge arenaer taget i brug på Longines Tops International Arena. Foto: WBFSH.

Konkurrencerne er i fuld gang ved WBFSH Studbooks Jumping Global Champions Trophy i Valkenswaard, og i dag skal de 5-årige heste gå deres anden kvalifikation. Teamet var fejlfri med tre ryttere i første kvalifikation og deler dermed førstepladsen med OS, Irish Sport Horse, KWPN, SF og AES.

De 6-årige heste har hviledag i dag. DV-teamet er næstsidst blandt de 11 deltagende avlsforbund i denne aldersgruppe. De 7-årige heste skal i konkurrence for første gang i dag. Det sker kl. 13.30, og dagen slutter med anden kvalifikation i hingsteklassen fra kl. 16.45.

I år er der et CSI2* stævne i kombination med Studbook Trophy og flere danske ryttere har DV-heste med. Bl.a. starter Jacob Theodor Schmidt DV-hingsten Bøgegården Gladiola e. Bøgegårdens Grafs Stakkato og hingsten Syvhøjegårds Unforgetable S DWB e. Untouchable, mens Sarah Wheler har Syvhøjegårds Footlose e. Balou til start. I stor tur starter Maria Hjorth Frederiksen på Duble e. Diamant de Semilly, og Mette Askham Jensen har Saharis Favorite Carlos e. Favorit Ask til start i dag.

Så der bliver fuldt program på begge baner i dag i Valkenswaard, og du kan følge med i stævnets start- og resultatlister lige her. 

/ Dansk Varmblod. 

Trine Askjær-Jørgensen

Tip nyhedsvagten

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen