Dansk succes ved Bundeschampionatkval.

20-06-2013 15:30

Signe Wiese

Den danske springrytter Jennifer Fogh Pedersen havde i weekenden stor succes i kvalifikationen til det tyske Bundeschampionat - hun sejrede i klassen for 5-års heste og blev nr. 2 i klassen for 6-års heste

Jennifer Fogh Pedersen, der driver en springstald i Tyskland var i weekenden til start i tyske Breitenburg, hvor der bl.a. blev afviklet kvalifikationsklasser til det prestigefyldte tyske Bundeschampionat, der i afholdes i Warendorf - i år fra den 4. - 8. september.

I kvalifiaktionsklassen for 5-års heste sejrede Jennifer Fogh Pedersen med hoppen Bachelor Girl e. Cassin/Colman (opdr. Hans Flemming Jessing )med karakteren 8,5. Bachelor Girl og Jennifer er en velkendt ekvipage i Danmark - i 2012 vandt parret finalen i DRF's springchampionat for 4-års heste ved JBK Horse Shows i Odense.

Også i bundeschampionatskvalifikationen for 6-års heste var Jennifer med helt fremme. Her blev det til en 2. plads med karakteren 8,4 på hoppen Cleopatra e. Chacco Blue/Accord II. Også denne hoppe har båret Jennifer til championatssejr i Danmark. De vandt nemlig finalen i DRF's springchampionat for 5-års heste ved JBK Horse Shows i Odense sidste år.

Det tyske Bundeschampionat i Warendorf afholdes i år fra den 4. - 8. september, og der afvikles klasser for både ponyer og heste i dressur, springning, military og kørsel.

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen