Dansk sejr i Intermediaire I ved ÆG

18-02-2014 17:31

Det blev igen i dag til dansk sejr i lilletur ved Arctic Equestrian Games, og denne gang var det berider Dennis Fisker fra Frederikshavn, der trak det længste strå

Copyright Ridehesten.com
Dennis Fisker og Mirage Rishøj. Foto: Line Moen.

I Tailormade Horses Intermediaire I var det igen i dag de tre mandlige beridere Dennis Fisker, Allan Skov og Thomas D. Larsen samt den norske OL-rytter Siril Hellgesen, der besatte de første placeringer, men i en anden rækkefølge end i går. Sejren gik til Dennis Fisker og hans 11-årige DV-vallak Mirage Højris e. Milan / Rawage Quintus (opdr. Stutteri Rishøj v/ Kirsten Jensen), i dag opnåede 71,211%.

Dennis Fisker og Mirage Rishøj havde en noget dramatisk start på deres stævnedeltagelse ved ÆG i Drammen, Vestfold. Da Dennis den første dag ville skridte ind i opvarmningshallen, blev han i mellemgangen stoppet af en stewart, der bad ham tage skridttæppet af. Den snævre passage gjorde Mirage noget urolig, hvorfor hesten begyndte at bakke og trådte så uheldigt tilbage, at han fik det ene bagben i klemme i en affaldsspand. Der gik panik i hesten, der nu stak i galop ind i opvarmningshallen med skraldespanden om benet, og rytteren var her begyndt at indse, at stævnet var slut for hans vedkommende. Men heldigvis skete der intet alvorligt.

- I går var Mirage noget stresset over den oplevelse, så jeg turde ikke trykke til ham i galopprogrammet, og det satte sit præg på vores ridt i PSG'en, fortæller Dennis Fisker.

- I mellemtiden har min hestepasser taget sig meget af ham og gået med ham rundt på stævnepladsen, så han faldt til ro igen. Han var allerede på opvarmningen mega god og meget mere afslappet på banen i dag. Det betød, at jeg kunne ride ham meget bedre frem til hånden. Vi havde en enkelt fejl, men jeg er rigtig godt tilfreds, og jeg glæder mig til at ride Küren imorgen, fortæller Dennis Fisker.

Pointmæssigt lå de meget tæt i toppen, og berider Allan Skov kom med den 14-årige hannoveranervallak Walk of Life e. Wolkentanz II / Picard meget tæt på vinderen, i det han i dag opnåede 71,184%.

Norske Siril Helljesen fulgte med 70,816% efter på tredjepladsen med den 8-årige hannoveranervallak Rosenstolz e. Rotspon / De Niro og på fjerdepladsen fulgste berider Thomas D. Larsen og den 12-årige hannoveranervallak Don Alfredo e. Don Frederico / Woermann med 67,289%.

Se klassens resultat HER
 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen