Dansk hoppe i norsk Kür-sejr

15-10-2016 13:00

Norske Grete C. Bergstrøm vandt i aftes Intermediare I Kür ved Oslo Horse Show med DV-hoppen Felicia

Copyright Ridehesten.com
Grete C. Bergstrøm og Felicia. Foto: Rebecca Mender
Nyheden fortsætter efter annoncen

Sejren i den norske Dressurens Venners Cup i Intermediare I Kür ved Oslo Horse Show gik til norske Grete C. Bergstrøm med den 9-årige, danskavlede hoppe Felicia e. Florencio I/ Zardin Firfod (opdr. Vibeke Engelund Wethje) med 72,325%.

Oprindeligt købte Grete Felicias mor, Prada, hos den danske opdrætter og kort efter også Felicia, mens hun stadig gik sammen med Prada hos avler Vibeke Engelund Wethje. Grete og Prada kom til at udgøre en succesfuld dressurekvipage i Norge og deltog i landsholdssamlinger, inden Prada fik en skade, der forhindrede hende i at komme tilbage til sporten. Derfor er Prada nu udlånt til Trine H. Stiansen som avlshoppe.

Heldigvis var Grete på det tidspunkt allerede i fuld gang med at uddanne Felicia, som hun også har Grand Prix-ambitioner med. Den 9-årige RDS-hoppe er fortsat helt grøn i både kür og international sammenhæng, men hendes trytter har troen på hende.

Nyheden fortsætter efter annoncen

- Felicia er ret uerfaren i det her, men jeg synes, at hun tacklede et så flot. Nu arbejder vi målrettet videre mod Grand Prix, udtalte Grete efter sit ridt i går.

Langt ned igennem placeringerne vil man kunne se, at de fleste af klassens heste er danskavlede.

Se klassens resultat HER.

Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing